Chegar até ao El Doble não foi um percurso fácil, caminhávamos pela Avenida de Galicia deslumbrados com toda a oferta gastronómica da rua, porta sim porta sim havia um restaurante ou um bar de tapas. Qual escolher?
A regra diz que se está cheio é porque é bom e ainda fomos a alguns com a esperança de poder sentar em algum lado e comer, acabámos por ficar neste porque outras opções estavam tão cheias que quase nem se podia entrar.
Reaching the El Doble was not an easy journey, we walked along Avenida de Galicia dazzled with all the gastronomic offer in the street, in every door there was a restaurant or a tapas bar. Which one to choose?
The rule says that if it is full because it is good and we visited some still hoping to be able to sit somewhere and eat, we ended up getting in this one because other options were so crowded that you could hardly get in.
The rule says that if it is full because it is good and we visited some still hoping to be able to sit somewhere and eat, we ended up getting in this one because other options were so crowded that you could hardly get in.
Não foi má escolha, comemos bem no El Doble com porções generosas e um preço razoável. Tínhamos que provar a típica "Fabada Astúriana" (Feijoada), íamos passear pela cidade precisávamos de substância. Pedimos também umas batatas bravas que não estavam suficientemente bravas mas eram boas na mesma e uma tábua de queijos da região onde não faltou o Cabrales.
Not a bad choice, we did eat well at El Doble with generous portions and reasonably priced. We had to taste the typical "Asturian Fabada" (a stew made with beans), we were going to wander around the city so we needed substance. We also asked for some potatoes "bravas" (bravas means mean but it actually spiced in this case) who were not spicy enough but were good in it and a cheese board from the region where you couldn't miss Cabrales.
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