Pelo menos um de nós (eu) reservou espaço para um gelado, depois da Cantina e do bolo de chocolate na Landeau. Porque isto de ir á LX Factory e não provar os gelados italianos do Chef Nino não é bem a mesma coisa, claro está que fazer dieta é impossível. Ainda assim consegui controlar-me e pedi apenas uma bola com dois sabores (2,5€).
At least one of us (me) has reserved some room for an ice cream after the Cantina and the chocolat cake in Landeau. Because this thing of going to the LX Factory and not taste the ice cream Italian Chef Nino is not quite the same thing of course is that doing a diet is impossible. Still I managed to control myself and asked only one scoop with two flavors (2,5 €).
São receitas caseiras com uma boa variedade de sabores e alguns clássicos, eu pedi framboesa e menta com chocolate (ou after-eight). Gostei mais do último tinha uma textura cremosa (como eu gosto num gelado) e um sabor autêntico. Tive pena de não ter tido oportunidade de provar outras coisas, o Chef Nino oferece também pequenos-almoços, um menú de almoço (7,5€ - sopa+prato+bebida) e pelo o que vi no FB também têm brunch.
O espaço é muito acolhedor e convida a sentar, tem também uma pequena esplanada.
Homemade recipes with a good variety of flavors and some classics, I ordered raspberry and mint chocolate (or after-eight). I liked the last one the best it had a creamy texture (as I like in an ice cream) and an authentic taste. I regret not having the opportunity to try other things, Chef Nino also offers breakfasts, a lunch menu (€ 7.5 - soup + dish + drink) and from what I saw on FB it also has brunch.
The space is very warm and invites you to sit, it also has a small terrace.
The space is very warm and invites you to sit, it also has a small terrace.
Recomendo "visitar" o espaço através das fotos do Diário de Lisboa sem dúvida tenho muito que aprender no campo da fotografía - Ver Aquí.
I recommend "visiting" the space through the photos of the Lisbon Diary website, I still have a lot to learn in terms of photography - See Here.
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