3.3.15

LA MANO DE PABLO - MADRID, ESPANHA

3.3.15
Descobri La Mano de Pablo por acaso, no fim de semana antes de uma viagem de trabalho quis ir passear com a familia ao Parque Juan Carlos I (ver post aqui) e enquanto procurava um lugar para almoçar lembrei-me de uma casa de hamburguers que está na zona de Las Tablas que também tenho ao pé do lugar onde trabalho. Para nossa surpresa estava fechado, era Domingo e não entendi bem porquê mas foi o que nos fez chegar até este restaurante uruguaio. Foi uma excelente descoberta porque gostámos do que comemos e do serviço.

I discovered La Mano de Pablo by chance, on the weekend before a business trip I wanted to go sightseeing with family to Juan Carlos I Park (see post here) and while looking for somewhere to have lunch I remembered a hamburger house that is in the Las Tablas area that also exists near the place where I work. To our surprise it was closed, it was Sunday and did not understand why but that's what made us reach this Uruguayan restaurant. It was a great discovery because we liked what we eat and the service.
A primeira nota positiva vai para as suas pizzas que provámos no menú infantil, têm uma massa pão mais densa mas são realmente boas. Para entrada pedimos umas estaladiças empadas do Uruguai, uma recheada com carne que estava deliciosa e a outra com queijo. Pedimos depois o Lomo alto uruguaio que veio fatiado e ao qual juntei um pouco de chimichurri. Continuando com algo típico, veio para mesa um Chivito al Plato que é versão sem pão de esta sandes que leva um bom bife, uma fatia de bacon, um ovo estrelado e salada russa, no entanto acho que houve um mal entendido porque não trazia a tal salada que torna o prato mais ligeiro. A carne estava óptimo e lembrou-me os bitoques da nossa terra. Como em qualquer país da América do Sul, a carta de sobremesas tinha umas quantas com doce de leite, provámos duas mas a que mais sucesso fez foi o Chajá uma sobremesa com bolo, pêssego, suspiros e claro doce de leite, numa excelente combinação de sabores. Não é particularmente barato mas vale mesmo a pena uma visita ao La Mano de Pablo.
 
The first positive note goes to their pizzas we tasted them in the children's menu, they have a bread dough more dense but are really good. For entrance we ordered crispy pies of Uruguay, one stuffed with meat that was delicious and the other with cheese. We then ordered the Lomo Alto do Uruguai that came sliced ​​and to which I added some chimichurri. Continuing with something typical, to the table came one Chivito al Plato its the versión without bread of this sandwich that has a good steak, a slice of bacon, one fried egg and Russian salad, however I think there was a misunderstanding because it did not bring that salad which makes the dish lighter. The meat was great and reminded me the "bitoques" of our land. As in any country in South America, the desserts menu had a few with "dulce de leche", we tasted two but the most successful was the Chajá a dessert with cake, peach, merengue and of course "dulce de leche", a great combination of flavors. It is not particularly cheap but still worth a visit to La Mano de Pablo.





Website: http://www.lamanodepablo.com/
Morada: Calle Frómista 3 (Las Tablas)
Metro: Las Tablas
Preço: 30€ por pessoa

Our Guide of:
http://hojeconhecemos.blogspot.com.es/p/madrid.html

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