Depois do sucesso do Mercado de San Miguel, surge o Mercado de San Antón no bairro da Chueca no coração de Madrid. Com um conceito semelhante mas uma "logística" diferente, o mercado tem três pisos, sendo que o primeiro funciona como zona de mercado tradicional, o segundo piso é uma zona de bares temáticos com várias iguarias e o último tem este restaurante: La Cocina de San Antón.
After the success of the Mercado de San Miguel comes the Mercado de San Antón in the Chueca district in the heart of Madrid. With a similar concept but with different "logistics", the market has three floors, the first of which works as a traditional market area, the second floor is a zone of themed bars with various delicacies and the last has this restaurant: La Cocina de San Antón.
Um espaço cuidado e com design moderno, tem bastante luz e uma excelente vista panorâmica para o resto do mercado. Sentámo-nos numa mesa a meio da sala mas para quem quer comer a dois, as suas mesas têm a vista da foto de baixo o que é excelente. Há também a possibilidade de escolher nos pisos inferiores o que queremos comer, ou seja escolher os ingredientes frescos e pedir para que se cozinhem no restaurante.
Nós optámos por escolher a carta normal e mais ainda como íamos com uma criança preferimos o restaurante ao burburinho da zona das "barras" onde se come de pé ou temos a sorte de encontrar um lugar para sentar.
A space with a modern design, has enough light and great views of the rest of the market. We sat at a table in the middle of the room but for those who eat in couples, their tables have a view of the photo below which is excellent. There is also the ability to choose in the lower floors what to eat, this means choosing fresh ingredients and ask them to cook it in the restaurant.
We opted for choosing from the regular menu and because we went with a child we prefered the restaurant to the hubbub of area of the "bars" where you eat standing up or we are lucky enough to find a place to sit.
We opted for choosing from the regular menu and because we went with a child we prefered the restaurant to the hubbub of area of the "bars" where you eat standing up or we are lucky enough to find a place to sit.
Escolhemos um tempura de gambas, seguido de dois pratos: um "solomillo" com um molho que estava excelente e uma cebola caramelizada que deixa água na boca. O outro prato era um bacalhau com risotto de gambas, onde a estrela foi mesmo o bacalhau, o arroz não era mau mas já comemos melhor.
No final tivémos uma excelente refeição, não comemos muito porque queríamos provar algumas coisas. Para o pequeno foi uma "tortilla" e no final para os três pagámos 47€, sem vinho nem sobremesa porque queríamos reservar esse direito para o segundo piso onde de certeza estaria uma casa de "postres".
We chose a tempura prawns, followed by two dishes: one "solomillo" with a sauce that was excellent and a caramelized onion that brings water to your mouth. The other dish was a cod with prawn risotto, where the star was the cod, rice was not bad but I eat better.
In the end we had a great meal, we did not eat too much because we wanted to try some things. For the little one we ordered a "tortilla" and the end to the three we paid 47€ without wine or dessert because we wanted to reserve this right to the second floor where certainty there would be a bench with "postres".
In the end we had a great meal, we did not eat too much because we wanted to try some things. For the little one we ordered a "tortilla" and the end to the three we paid 47€ without wine or dessert because we wanted to reserve this right to the second floor where certainty there would be a bench with "postres".
Website: http://www.lacocinadesananton.com/
Morada: Calle Augusto Figueroa 24, 3º andar
Metro: Chueca
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