O porto dos pescadores é outra das zonas famosas de Biarritz, principalmente pelas suas pequenas casas onde viviam e que algumas delas deram hoje lugar a restaurantes e bares, sendo que o peixe é estrela dos pratos que neles se pode comer.
Para localizá-lo é só descer da Praça de St. Eugenie (onde vemos a igreja), foi construído no século passado e hoje em dia funciona mais numa vertente turística e de recreio que propriamente para o oficio que foi criado.
The port of fishermen is another of the famous areas of Biarritz, mainly for its small houses where they lived and some of them now gave way to restaurants and bars, and the fish is the star dishes that you can eat in them.
To find it just go down to the Plaza St. Eugenie (where we see the church), it was built in the last century and today operates in more to tourist and recreational aspects than the craft it was exactly created for.
To find it just go down to the Plaza St. Eugenie (where we see the church), it was built in the last century and today operates in more to tourist and recreational aspects than the craft it was exactly created for.
Uma das formas de apreciar o porto é num miradouro que o separa da Grand Plage junto a uma pequenina praia rochosa. Um dos restaurantes do porto mais recomendados é o Chez Albert, conhecido pela sua cozinha basca e essencialmente pela sua carta do mar com o peixe o marisco á cabeça. Aqui fica o link: http://www.chezalbert.fr/restaurant-biar Ritz.
One of the ways to enjoy the harbor is from a viewpoint that separates the Grand Plage next to a tiny rocky beach. One of the most recommended restaurants in the harbor is Chez Albert, known for its Basque cuisine and essentially for it's menú of the sea with the fish seafood on the top of it. Here's the link: http://www.chezalbert.fr/restaurant-Biarritz.
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