Chegámos a Valletta ao final da tarde de Domingo. Deixámos as coisas no hotel, fomos dar um primeiro passeio pela cidade e começámos a ver que não havia ninguém na rua. Procurávamos também um sitio para comer e percebemos igualmente que não podíamos utilizar a regra de: "Se tem muita gente é porque é bom", porque estavam todos vazios.
Escolhemos o Margo's intuitivamente e porque nos apetecia comer pizza, não era nada típicamente maltês mas decidimos experimentar.
We have reached Valletta at the end of the afternoon on a Sunday. We left things at the hotel, we took a first stroll through town and we started to see that there was nobody walking in the streets. We were also looking for a place to eat and also realized that we could not use the rule: "If they have a lot of people there it's because it is good", because they were all empty.
We chose Margo's intuitively and also because we wanted to eat pizza, it was not typically Maltese but decided to try.
Entramos e vemos que é um edificio antigo com as paredes lascadas, com uma decoração simples e com uma frase escrita em grande na parede: Who is Margo? Á volta várias fotos de quem poderá ser a Margo porque afinal pode ser qualquer um de nós.
Dizem que têm as verdadeiras pizzas napolitanas, como nunca fui a Nápoles não saberia comparar. Para começar pedimos uma salada César, vinha com uns saborosos peitos de frango mas como pouco molho o que nos obrigou a temperar com azeite.
Depois cada um pediu a sua pizza, uma Margherita e eu a Del Cavaliere. Tenho que dizer que nunca tinha comido uma pizza assim, levava mozzarela (claro), queijo de cabra, funcho, fiambre e azeitonas. Foi um sabor estranho para uma pizza mas eu gostei do que comi. Eram de tamanho generoso e por isso nem pedimos sobremesa.
No final pagámos uns 30€ os dois.
We go in and we see that it's in a old building with chipped walls, with simple décor and a sentence written in large wall: Who is Margo? around it several photos of those who may be Margo because it can be any one of us.
They say they have the true Napolitan pizzas, as I've never been to Naples I could not compare. To start we ordered a Caesar salad, came with a tasty chicken breasts but had little sauce which forced us to season it with olive oil.
After each asked their pizza, Margherita and I Del Cavaliere. I have to say that I had never eaten a pizza like this, it took mozarella (of course), goat cheese, fennel, ham and olives. It was a strange flavor for a pizza but I liked what I ate. They were generous in size and therefore we did not ordered dessert.
In the end we paid about 30 € the two.
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