O Eduardo das Conquilhas não é uma simples marisqueira é um exemplo de longevidade. Aproveitei para dar continuidade ao meu programa de emigrante para matar saudades de tudo aquilo que temos de genuíno no nosso país e uma das primeiras coisas na lista era comer Amêijoas á Bulhão Pato e Sapateira com o recheio aqui neste lugar.
Eduardo of Conquilhas is not a simple seafood joint it is an example of longevity. I took the opportunity to continue my emigrant program to try and experience once more everything that we have genuine in our country and one of the first things on the list was to eat Clams and Crab with the filling in this place.
Aqui é para esquecer o "chef" da moda, as toalhas de pano e a decoração a fingir que é "vintage" porque aqui é realmente á antiga, as mesmas mesas de tasca com as suas cadeiras pouco confortáveis que te convidam ao petisco desde que não fiques ali uma vida. Nada melhor que um final de tarde de Verão á mesa com uma cerveja (em copo do Eduardo das Conquilhas, ainda estive para perguntar se vendiam) e com amêijoas, camarão, sapateira e de sobremesa, uma bifana. Sim Bourdain, é mesmo verdade! Pensei em quanto custaria todos estes petiscos em Espanha e talvez ainda estivesse com essa mentalidade porque quando veio a conta não achei caro ficou uns 12€ por pessoa.
Here you forget the "chef" of the moment, cloth towels and the decor pretending to be "vintage" because in here it old, with same tavern tables with their uncomfortable chairs that invite you to snack provided that you don't spend your entire life there. Nothing better than a late summer afternoon at the table with a beer (in the cup saying Eduardo Conquilhas that I wanted to ask if they sold) and with clams, shrimp, crab and for dessert, one Bifana (a pork steak sándwich with mostard). Bourdain yes, it is true! I thought of how much all these snacks would cost in Spain and perhaps I was still with that mentality because when the bill came I did not think it was expensive it was about 12 € per person.
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