Tal como os navegadores dos utilizaram a bussola para descobrir novos lugares neste mundo, o TripAdvisor ajuda-nos a encontrar lugares que nunca o conseguiríamos fazer sem a sua ajuda e o Alabrasa foi um deles. Obrigado. E gostámos tanto que ficou no ar uma pergunta: porque é que não podemos ter um Alabrasa em Madrid? Boa comida, com preços razoáveis tinha tudo para ser um éxito na capital.
Like seaman used the compass to discover new places in the world, TripAdvisor helps us find places that we could never do so without it's help and Alabrasa was one. Thank you. And we liked it so much that one question was suspended in the air: why can't we have a Alabrasa in Madrid? Good food, reasonably priced it has everything to be a success in the capital.
Não querendo substimar Peñafiel e todo o seu interesse cultural mas não esperava encontrar este restaurante aqui, a sua decoração é moderna e cuidada, com uma única sala pequena. Mas se já gostávamos do ambiente foi a comida que nos surpreendeu pela positiva. Pedimos um polvo á brasa que veio acompanhado de maionese e um molho pesto que estava óptimo, se nos podemos queixar de algo foi do facto de ser pouco. Além disso veio um cesto de pão para a mesa que parecía de fabrico próprio e que foi excelente para experimentar todos os sabores que ficaram no molho.
Pedimos depois dois pratos de carne, um era o Tataki de porco (um prato estrela porque vimos outras mesas a pedirem) e o entrecote com batatas "camperas". Estava tudo tão bom que apesar de o nosso estômago nos avisar que estávamos cheios chegámos a ponderar pedir mais.
Not wanting to underestimate Peñafiel and all its cultural interest but we were not expecting to find this restaurant here, the decor is modern and with a careful hand, it has a single small room. But if already we liked the place it was the food which surprised us positively. We ordered an octopus "a la brasa" (grilled) that came with mayonnaise and pesto sauce that was great, if we can complain about something it would be of the fact that it was a scarce portion. Also came a bread basket to the table that looked home-made and it was great to try all the flavors that were in the sauce.
We ordered two meat dishes, one was a Tataki pork (one star dish because we saw other tables ordering it) and entrecote with potatoes "camperas". It was so good that even though our stomach was telling us we were full we were considering to ask for more.
We ordered two meat dishes, one was a Tataki pork (one star dish because we saw other tables ordering it) and entrecote with potatoes "camperas". It was so good that even though our stomach was telling us we were full we were considering to ask for more.
Decidimos guardar lugar para a sobremesa e são famosos pelas "torrijas" - são como umas fatias douradas - mas decidimos pedir um gelado de turrón com estaladiços de chocolate e doce de leite. Mais doce não podia estar. No final ficou por uns 25€ por pessoa porque dividi a conta por dois, na realidade eramos três e o nosso filho também comeu.
Sou capaz de fazer outra vez uma hora e meia para voltar a comer tão bem e aproveitar depois para dar um passeio junto ao Castelo.
We decided to save room for dessert and they are famous for "torrijas" - are like bread pudding slices- but decided to order a nougat ice cream with crunchy chocolate and fudge. Could not be sweeter. In the end it was about 25 € per person because we divided the check by two, in fact we were three and our son also ate with us.
I can do it again and drive an hour and a half to come back, eat this well and then to enjoy a stroll along the Castle.
I can do it again and drive an hour and a half to come back, eat this well and then to enjoy a stroll along the Castle.
Website: Oficial não têm mas estão no 11870 - http://11870.com/pro/restaurante-alabrasa
Morada: Carretera Valladolid-Soria Km 309
Other posts of:
Sem comentários:
Enviar um comentário