17.1.14

eat: FRANKFURT - FORMIGAL, ESPANHA

17.1.14
É verdade que o Frankfurt á primeira vista parece um daqueles restaurantes que te serve uns pratos combinados de qualidade duvidosa mas as aparências enganam. Foi na realidade o restaurante mais caro a que fomos e sim a ementa fala em pratos combinados mas a qualidade é bastante boa, é só mais uma das contradições de um restaurante com nome de salsichas alemãs com réplicas de quadros do pintor colombiano Fernando Botero.
 
It is true that at first sight Frankfurt seems one of those restaurants that serves you  combined dishes ("platos combinados") of doubtful quality but appearances can be deceiving. It was actually the most expensive restaurant we went and it's true the menu speaks about those combined dishes but the quality is quite good, it's just one of the contradictions of a restaurant with the name of German sausages and with replicas of paintings by Colombian artist Fernando Botero. 
A decoração era no minimo estranha com um especial fetiche por gordinhos talvez para te indicar que aquí a comida é boa e para esquecer da dieta. Começámos por umas "rabas" (é assim o nome) de choco frito que gosto de comer com um pouco de maionese, estavam tenras e a fritura estaladiça. Depois pedimos o entrecote e tenho que admitir que gostei mais do Grajos, era mais saboroso mas estava também era bom. A seguir uma "tarta" de queijo que estava óptima e um crepe recheado com leite condensado que estava bom mas que para o preço que te cobram pareceu-me escasso.
Gostei da refeição mas não foi o meu favorito da zona e se considero que foi o mais caro não sei se repetiria. O atendimento foi impecável.
 
The decor was strange to say the least with a particular fetish for chubby characters perhaps to indicate that the food here is good and you should forget the diet. We started with "rabas" (that's the name) of fried cuttlefish that I like to eat with a little mayonnaise, they were tender and crispy frying. Then we ordered the entrecote and have to admit that I enjoyed more the one from Grajos it was tastier although this one was also good. For dessert a "tarta" of cheese (like a cheesecake) which was great and a stuffed crepe with condensed milk (fudge) which was good but for the price they charge you it seemed scarce.
I enjoyed the meal but it was not my favorite place and if I take into consideration that it was the most expensive  I do not know if I would repeat it. The service was impeccable. .
 



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