Para os que fazem romarias até Belém para comer os pastéis têm uma excelente alternativa no Chiado: a Manteigaria - Fábrica de Pastéis de Nata. Uma ideia do chef Miguel Rocha Vieira que juntamente com Rogério Loupas recuperou da melhor forma este emblemático edificio para fabricar de forma tradicional o maior ícone da pastelaria portuguesa.
For those who make pilgrimages to Belém to eat the "pastéis" have an excellent alternative in Chiado: a Manteigaria - Pastel de Nata Factory. An idea of chef Miguel Rocha Vieira who along with Roger Loupas recovered in the best way this iconic building to produce through traditional metods the biggest icon of the Portuguese pastry.
For those who make pilgrimages to Belém to eat the "pastéis" have an excellent alternative in Chiado: a Manteigaria - Pastel de Nata Factory. An idea of chef Miguel Rocha Vieira who along with Roger Loupas recovered in the best way this iconic building to produce through traditional metods the biggest icon of the Portuguese pastry.
Estão abertos até tarde e podemos ver o processo de fabrico junto ao balcão onde servem os pequenos pastéis de nata. Custam 1€ mas são muito bons e valem a pena, servem-nos quentinhos acabados de fazer e pode acompanhar com café.
Are open late and you can see the manufacturing process at the counter where they serve small "pastéis de nata". Cost 1 € but are very good and worthwhile, they are served warm straight out of the oven and can follow up with coffee.
Morada: Rua do Loreto nº2
Metro: Baixa-Chiado
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