Este fim de semana repetimos um restaurante recomendado por alguns colegas de trabalho que vivem em Majadahonda, é um espaço diferente mais cosmopolita que se soma a uma nova oferta que está a nascer na zona ao qual juntaria o Xinito e a Central Mexicana. Está muito bem localizado junto ao parque do Monte del Pilar e tem uma "terraza" que no Verão estará sempre cheia.
This weekend we repeated a recommended restaurant by some co-workers who live in Majadahonda, it's a different space with a Cosmopolitan touch that adds to a new offer that is emerging in the area to which the Xinito and the Mexican Central are also in. Is very well located near the Monte del Pilar park and has a "terrace" in the summer that might be always full.
Website: http://www.elochenta.es/
Morada: Calle Norias 80
Preço Médio: 25-30€ por pessoa
Está aberto todo o dia com espaço dinâmico, com três zonas interiores diferentes, uma logo á entrada com mesas altas ideais para tomar um copo depois do trabalho, uma outra zona ao lado com mesas baixas excelente para almoçar ou jantar e com vista para o parque, uma terceira num piso superior para um ambiente mais íntimo.
Já temos um prato preferido: os calamares "el ochenta" com guacamole e maçã, uma excelente e original combinação de sabores, ideal para partilhar assim como as "croquetas" que também estavam óptimas principalmente as de "setas" (cogumelos) e trufas. Pedimos depois o entrecote que vem fileteado e que nunca nos desilude. A surpresa foi a sobremesa, comi uma deliciosa tarte fina de maçã com gelado de iogurte húngaro.
It is open all day with a dynamic space, with three different interior areas, one right at the entrance with high tables ideal for a drink after work, another area next door with normal tables excellent for lunch or dinner overlooking the park and a third on a higher floor for a more intimate setting.
We already have a favorite dish: calamares (squid) "el ochenta" with guacamole and apple, an excellent and unique combination of flavors, ideal for sharing as well as the "croquetas" who were also great especially those of "setas" (mushrooms) and truffles. After we ordered the entrecote that comes in fillets and never disappoints. The surprise was the dessert, I ate a delicious thin apple tart with Hungarian yogurt ice cream.
We already have a favorite dish: calamares (squid) "el ochenta" with guacamole and apple, an excellent and unique combination of flavors, ideal for sharing as well as the "croquetas" who were also great especially those of "setas" (mushrooms) and truffles. After we ordered the entrecote that comes in fillets and never disappoints. The surprise was the dessert, I ate a delicious thin apple tart with Hungarian yogurt ice cream.
Website: http://www.elochenta.es/
Morada: Calle Norias 80
Preço Médio: 25-30€ por pessoa
Our guide of:
adorei este post, o restaurante tem um ambiente muito elegante e as fotografias da comida estão absolutamente deliciosas
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