Ficou em aberto (pelo menos para mim) a discussão da melhor Deep Dish Pizza de Chicago, há quem diga que a original será sempre a melhor e essa só comemos na Pizzeria Uno que eu tinha na esquina da rua do meu hotel ainda assim decidi aceitar a sugestão de uma colega de trabalho americana que disse: "As melhores são as do Lou Malnati". Têm vários restaurantes mas o que visitei ficava no South Loop.
Remained open (at least for me) the discussion of the best Deep Dish Pizza Chicago, some say that the original is always the best and that we can only eat at Pizzeria Uno that was close to my hotel's street corner yet decided to accept the suggestion of an American co-worker who said, "the best are the ones from Lou Malnati". They have several restaurants but the one I visited was in the South Loop.
A Deep dish pizza é um clássico de Chicago, dizem que foi criada por Ike Sewell que abriu as pizzarias Uno e Due. Lou Malnati foi empregado numa delas e na década de setenta abre a sua própria pizzaria vendendo as já famosas pizzas feitas com uma massa especial como se fosse uma tarte. Tinha muita curiosidade em provar e diz a revista Esquire que as pizzas de Lou Malnati mudam a vida de qualquer um, mas a minha continuou igual. São boas mas eu sou fã das pizzas com massa fina (ou flatbread), pedi a clássica com salchicha e uma das dicas que sempre te dão é pedi-la cortada. Era realmente uma boa pizza mas o que menos gostei foram os pedaços de tomate que estavam um pouco mais ácidos e lhe retirou sabor, por outro lado a "buttercrust" era excelente. No final paguei uns 12 dólares pela refeição, uma pizza individual custa á volta de 8 dólares.
The deep dish pizza is a Chicago classic, they say it was created by Ike Sewell who opened the pizzerias Uno and Due. Lou Malnati was employed in them and in the seventies opened his own pizzeria selling the already famous pizzas made with a special dough like a pie. I was very curious to taste them and Esquire magazine says that Lou Malnati's pizzas would change the life of anyone, but my continued the same. They are good but I'm a fan of thin crust pizzas (or flatbread), I ordered the classic with sausage and one of the tips that locals always give you is to order it in pieces. It was really good pizza but what I liked least were the tomato pieces that were a little more acidic and taking away from the taste, on the other hand the buttercrust was excellent. In the end I paid about $ 2 for the meal, an individual pizza will cost around $8.
Website: http://www.loumalnatis.com/
Morada: 805 S. State Street
Metro: Harrison
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