Foi o segundo restaurante do Food Tour que fizémos, fica na famosa Calle de los Cuchilleros onde também podemos encontrar o restaurante mais antigo do Mundo, o Sobrino de Botín. Uma taberna á moda antiga procurando manter a sua tradição de servir boa comida e bebida, tudo feito de maneira caseira pela matriarca da familia que segundo a guia passa a sua manhã a cozinhar as deliciosas tapas que provámos.
It was the second restaurant of the Food Tour we have done, is in the famous Calle de los Cuchilleros where you can also find the oldest restaurant in the world, the Sobrino de Botín. An old-fashioned tavern seeking to maintain its tradition of serving good food and drink, all homemade cooked by the matriarch of the family that according to the guide spends her morning preparing the delicious tapas that we tasted.
Á frente do balcão estão os filhos que iam servindo os famosos boquerones marinados em vinagre, o pão com queijo de cabrales e umas deliciosas almôndegas com esse toque caseiro que nos tinham prometido. A bodega original era de 1867 mas a taberna em si é de 1910, para além dos pratos que provámos preparam também alguns dos clássicos da gastronomia espanhola como"callos" (tripas) e os "judiones" (feijoada) que são uma especialidade. Neste pequeno espaço não mesas com cadeiras, apenas umas banquetas para comer ao balcão.
In front of the bar are her children that were serving the famous boquerones marinated in vinegar, bread with cabrales cheese and some delicious meatballs with that homemade touch that had been promised. The original winery was from 1867 but the tavern itself is from 1910, in addition to the dishes that we tasted they also prepare some of the classics of Spanish cuisine as "callos" (guts) and "Judiones" (feijoada) are a specialty. In this small space no tables and chairs, just a stools to eat at the counter.
Morada: Calle de los Cuchilleros 6
Metro: Puerta del Sol y La Latina
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