O nosso hotel ficava muito perto da Rue des Martyrs, a rua com uma grande concentração de "patisseries" premiadas e "cholateriers". Não tivémos tempo de provar todas mas a Maison Landemaine foi uma das escolhidas e é impossível entrar sem querer comer muito mais do que o estômago nos está a pedir. Quando entrámos formou-se fila, grande parte para comprar pão e alguns não resistiam aos vários doces e bolos das vitrinas.
Our hotel was very close to the Rue des Martyrs, a street with a large concentration of award-winning "patisseries" and "cholateriers". We had no time to tasted them all but the Maison Landemaine was one of the chosen and it is impossible to enter without wanting to eat much more than in the stomach is asking. When we entered a queue was formed, largely to buy bread and some could not resist the sweets and cakes of it's windows.
Dizem que tem o 3º melhor croissant de Paris e não sei porquê escolhemos outra coisa, acho que foi um pensamento de que se os croissants são muito bons o resto será ainda melhor. Pedi um brioche e estava delicioso. As tartes tinha óptimo aspecto assim como os macarons e para os que querem algo para almoçar tinham pizzas e quiches.
Some say they have the 3rd best croissant in Paris and I do not know why we chose something else, I think it was a thought that if the croissants were very good the rest will be even better. Ordered a brioche and it was delicious. The pies looked great as well as macarons and for those who want something for lunch they had pizzas and quiches.
Website: http://www.maisonlandemaine.com/en
Morada: Rue des Martyrs 26
Metro: Notre-Dame-de-Lorette
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