Não podíamos deixar de entrar na Magnolia Bakery depois de ter visitado a Carrie no 66 da Perry Street. Falta o banquinho onde ela se sentou com a Miranda a comer um dos seus deliciosos cupcakes mas na realidade comer um é tão rápido que nem precisamos. A decoração do Magnolia é simples e acolhedora, o que realmente chama a atenção nesta pequena loja é a sua montra de bolos e cupcakes cuja variedade me fez ficar indecisa.
We had to enter the Magnolia Bakery after visiting Carrie at 66 Perry Street. They don't have the stool where she sat with Miranda to eat one of their delicious cupcakes but actually eating one is so fast that there is no need. The decor of the Magnolia is simple and warm, what really draws attention in this small shop is its cakes and cupcakes window in such a variety that made me hesitant.
Depois de dar algumas voltas á cabeça acabámos por escolher o Carrot e o de Pistachio, tenho que admitir que são bons mas não os melhores que já comi. Creio que um dos seus pontos fortes é a madalena por baixo da cobertura, esponjosa e saborosa para além da sua variedade de "toppings". Cada cupcake custa 3,5€.
Para os que preferem outras opções, qualquer um dos seus bolos para vender á fatia tinha óptimo aspecto, havia de cenoura, Red velvet, chocolate, etc..
After thinking a lot about it we ended up choosing the Carrot and Pistachio,I have to admit that are good but not the best I have ever eaten. I believe one of its strengths is the cake under the icing, spongy and tasty in addition to a good variety of "toppings". Each cupcake costs € 3.5.
For those who prefer other options, any of their cakes they sell in slices look good, they had carrot, red velvet, chocolate, etc ..
For those who prefer other options, any of their cakes they sell in slices look good, they had carrot, red velvet, chocolate, etc ..
Website: http://www.magnoliabakery.com/
Morada: 401 Bleecker Street
Metro: Christopher Street-Sheridan Square ou 14th Street
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